Poslovanje sa tradicijom

 

 

 

Merkur Automat Klub je ćerka nemačkog koncerna "GAUSELMANN Group" koji posluje u oblasti igara na sreću u vidu priređivanja i prodaje aparata za igre na sreću i predstavlja apsolutnog lidera na nemačkom tržištu u toj oblasti. U Srbiji, prvi Automat Klub otvoren je 2012. godine.

 

Samo ime MERKUR širom sveta predstavlja brend koji stoji za poslovanje sa tradicijom, bogatu istoriju dugoročnih partnerstava, uspešnu saradnje i konačno za vrhunsku Zabavu.

  

Paul Gauselmann je čovek koji je 1957. godine postavio kamen temeljac preduzeću "Gauselmann Group", koje se kroz postojanje više 50 godina razvilo u jedno veoma uspešno preduzeće. Pod okriljem "Gauselmann Group", prvi Automat Klub "MERKUR Spielothek" otvorio je svoja vrata 1974. godine u nemačkom gradu Delmenhorst. Logo kompanije je nasmejano Merkur sunce koje donosi sreću svojim igračima. Merkur sunce postalo je zaštitni znak za vrhunsku Zabavu, kako u Nemačkoj tako i u inostranstvu.

 

Od 1976. godine od kada je kompanija dobila odobrenje za distribuciju prvih samostalno razvijenih i proizvedenih aparate za igre na sreću, do današnjeg dana prodato je više od 2 miliona aparata širom sveta.

 

Gauselmann Group danas zapošljava više od 9.000 ljudi u preko 300 Automat Klubova koji posluju kao moderni centri zabave u desetak različitih evropskih zemalja u Nemačkoj, Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj, Holandiji, Slovačkoj, Italiji, i konačno i u - Srbiji.